maanantai 10. toukokuuta 2010

Kuusamossa


Kuva: Pirjo Kivijärvi


Kuva: Johanna Lämsä

Viikonlopun vietimme Kuusamossa. Ilona jätettiin kasvattajalle hoitoon ja kovasti siellä oli taas riehuttu Siiri-siskon kanssa. Onni esiintyi lauantaina Kuusamon ryhmiksessä. Opa oli nuorten luokan ainoa koira ja esiintyi hienosti kehässä. Tuloksena oli EH. Tuomarina oli Teuvo Kangas. VSP oli komea turrukka uros Lumikummun Lapinleimu ja ROP sekä RYP-2 kaunis Kivimarjan Suopunkityttö.

VSP Lumikummun Lapinleimu (kuva: Johanna Lämsä)


ROP Kivimarjan Suopunkityttö (kuva: Johanna Lämsä)

Onnin arvostelu:
Ruskea merkein, keskikokoa kookkaampi. Mittasuhteiltaan oikea, jolla varsin hyvä pää, hyvät korvat, hyvä runko, hyvät eturaajat. Takaraajoissa polvikulma saisi olla selvempi. Oikealaatuinen turkki, ei täysin valmis. Hyvä häntä. Normaali luonne ja liike.


Näyttelyn jälkeen vierailimme sukulaisissa useammassa paikassa. Onni pääsi leikkimään 5kk ikäisen Tatu-pojan (rodultaan welsh corgi pembroke) kanssa ja mukavaa näytti olevan! Hauska tapaus tuo tappijalka oli, ja luonteeltaan aivan ihana. Lisäksi pääsimme lällyttelemään Usvasuon kennelin mäykkypentuetta. Ikää näillä pikkuisilla nakeilla oli 6 viikkoa. Kuvia löytyy Usvasuon kennelin nettisivuilta (Samoilta nettisivuilta löytyvät myös Kuusamon näyttelyn tulokset). Pennut olivat niiiin hellyttäviä otuksia. Melkein tuli mäyräkoirakuume :) Jos ottaiskin kolmanneksi koiraksi mäykyn. Ei tartteis edes autoa vaihtaa, koska sehän matkustaisi kätevästi takapenkillä boksissa. No joo, ehkä vielä ei ole uuden koiran aika. Nautimme vielä hetken suhteellisen helposta arjesta kahden aikuistuvan koiran kanssa.

Ei kommentteja: