sunnuntai 1. helmikuuta 2009

Koiranäyttelyssä turistina.



Tässä Onnin toteutus seisomisesta. Kovasti on harjoiteltu ja kotioloissa seiso-käsky jo tehoaakin toivotusti, ulkona häiriön alla ei vielä kovin hyvin. No, siksi ne näyttelytottumusharjoitukset on olemassa.

Eilen kävimme Raahen koiranäyttelyssä. Onni oli ihmeissään koirien ja ihmisten paljoudesta ja välillä piti haukahdella ja pöhistä. Reipas se kuitenkin oli eikä nähtävästi pelännyt ollenkaan. Olisi vain halunnut tervehtiä jokaista koiraa ja ihmistä. Harmi ettei Onni päässyt lappalaiskoirakehän äärelle, sillä suomenlapinkoirat olivat sisällä liikuntahallissa eikä sinne päästetty turistikoiria. Hienoja koiria oli näytillä ja laitoinkin muutamia kuvia näyttelystä tuonne kuvagallerian puolelle. Melko epätarkkoja otoksia ne ovat mutta kuvia kuitenkin... Pari uutta kuvaa myös Onni 4kk-kansiossa.



Onnilla on nyt korkeutta 43cm kotikonstein mitattuna. Helmikuun loppupuolella menemme FiksuPentu-kurssille Minnan koirakouluun. Ensimmäinen näyttely on 22.3. Kuopiossa. Saapa nähdä mitä siitä tulee. Toivottavasti tuo kurssi ja näto-treenit tuovat minuun varmuutta ja Onniin rauhallisuutta näyttelyä ajatellen :) Ihan sama millainen arvostelu sieltä tulee, pääasia että Onni käyttäytyisi nätisti.

Ei kommentteja: