maanantai 10. marraskuuta 2008

Viikonloppukuulumisia

Edellisessä tekstissä kerroin Onnin totuttamisesta aitaukseensa. Jatkoimme harjoittelua niin, että Onnin jäädessä aitaukseen siirryimme ensiksi toiseen huoneeseen ja sitten ulos talosta, jolloin pentu ikäänkuin askel askeleelta tottuu olemaan yksin aitauksessaan. Tällaisesta menettelystä luin Tuire Kaimion Pennun kasvatus-kirjasta. Siinä tosin neuvottiin tekemään kussakin vaiheessa enemmän toistoja, mutta siihen meillä ei ollut aikaa, koska Juhankin "isyysloma" loppui.

Tänään Onni jäi ensimmäistä kertaa työpäivän ajaksi kotiin. Tosin ruokatunnilla kävin sitä katsomassa. Kaveri kömpi unisena boxista ja oli kovin iloinen kun tulin. Edes pisua ei ollut sisälle tehnyt. Piristyttyään Onni kaahasi innoissaan ympäri asuntoa ja kantoi lelujaan pois aitauksesta. Ilmeisesti niillä on kivempi leikkiä muualla :) Enää emme pidä Onnia aitauksessa ollessamme kotona.

Reilun kahden viikon päästä muutamme omakotitaloon, jolloin Opallakin on enemmän tilaa missä temmeltää, sekä sisällä että ulkona :)

Eilen meillä kävi vieraita, joille tarjosin synttäri-isänpäivä-Onnin tervetuliais-kakkua. Onni otti rohkeasti vieraat vastaan ja oli riemuissaan kun sai uusia leikkikavereita. Meno olikin aika vauhdikasta, mutta väsähdettyään Onni tajusi mennä nukkumaan huolimatta vieraista, eikä intoilu mennyt yli.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva päästä tutustumaan Onniin ennakkoon näin netin välityksellä ennekuin päästään tapaamaan livenä. Sain äsken kepolta linkin tänne blogiin ja pitihän se heti tulla ihmettelemään teidän karvapalloa =) Terveiset kaikilta Saunapihan (Verneri etc.) karvatassuilta!

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Olipa kiva käydä lukemassa Onnin kuulumisia ja kotiutumista sinne "ylemmäs" Suomeen ja huomata että samanlaista se on meilläkin :) Nimittäin yhtä riehumista, haukkumista ja hampailla näykkimistä yhtenä hetkenä, ja sitten taas yhtäkkiä ollaan viaton kuin enkeli.. Onneksi tänä aamuna satoi ensilumi tänne savoon, niin pääsee lapinkoira omaan elementtiinsä.. Toivottelen teillekin paljon onnea ja kärsivällisyyttä, iloisia hetkiä ja touhuiluja ulkona uudessa asunnossa. Ps. Vilpertin korvat ei ole vieläkään nousseet pystyyn, hän taitaa jäädä lurppakorvaksi..