sunnuntai 2. marraskuuta 2008

Onni tuli taloon.


Kuvassa Onni ja sisaruksia kasvattajan luona.


No niin, tuossa tuo pentu nukkuu kaikkensa antaneena syvää untaan, välillä unissaan haukahdellen ja tassuja vispaten. Liekö mielessä vielä painit sisarusten kanssa?

Eilen illansuussa siis saavuttiin kotiin Ouluun. Matka meni oikein hyvin, Onni nukkui lähes koko ajan. Alkumatkasta piti vähän kuolata ja läähättää, mutta sekin loppui pian. Mukaan varattu pahvilaatikko ei tosin kelvannut pienelle matkustuspaikaksi, paljon parempi oli emännän syli!

Kotipihassa Onni ihmetteli kovasti tuota pehmeää valkoista, mutta niin kylmää ainetta, joka oli maanpinnan peittänyt. Ensilumi osoittautui kuitenkin aivan mahtavaksi kokemukseksi, siihen oli kiva työntää kuono ja ihmetellä lumipalloja. Tänään Onni jopa kiipesi lumipenkan päälle tähystelemään ja on ottanut hepulirallia lumessa :) Taitaa tuo lumi kuitenkin sulaa pois, nyt kun on lämpötila jo plussan puolella...
Ensimmäisenä yönä nukuin olohuoneen lattialla Onnin seurana. Poika olikin todella reipas, eikä itkeskellyt ollenkaan. Pariin otteeseen yön aikana leikittiin vähän puruluulla ja käytiin ulkona pisulla. Tähän mennessä vain yksi pisu on tehty sisälle, sekin johtui siitä että meidän kepo (=kennelpoika=Juha) oli liian hidas liikkeissään viedessään Onnia ulos :)
Kovin on vikkelä liikkeissään tuo kuvauksen kohde, joten kuvat voisivat olla parempiakin :D

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi suloista, pientä nukkujaa!

Terveisin
Kasvis

Unknown kirjoitti...

Mukavaa kun myös Onnin kotimatka sujui hyvin. Olemme kyllä Ruskan kanssa vähän kateellisia Onnille kun hän on jo päässyt tutustumaan lumeen. Toivottavasti saamme sitä myös tänne etelään. Voisitko joskus lähettää jonkun hyvän kuvan Onnista sähköpostiini, jotta voin lisätä sen Ruskan sivuille kohtaan "Sukuni". Kaikkea hyvää teille jatkossakin. Viesteillään!

Ruska ja Seija

Anonyymi kirjoitti...

Piti heti tulla kurkkimaan Onni poikaa, aivan ihastuttava penska! :)

-Minna-

Unknown kirjoitti...

En ehkä kestä....niin vallattoman suloinen pikku paketti, että ihan meinaa järki lähteä :)

Oih ja voih...tsemppiä pienen kasvatukseen.

Jeppu