maanantai 20. syyskuuta 2010

Uusia tuulia...Ilona kävi viime viikon loppupuolella uudella eläinlääkärillä, joka esitti uuden teorian Ilonan sairastelusta: likalla on pitkittynyt tulehdus. Sen imusolmukkeet rinnassa ovat kovasti laajentuneet. Kortisoni jätettiin pois ja tilalle parin viikon antibioottikuuri. Ruokavalioon muutos: nappula eri merkkiin ja jauheliha pois. Enemmän kasviksia ja hedelmiä tilalle. Tällainen muutos on helppo toteuttaa ja jännityksellä odotamme miten tässä käy, palaavatko vanhat oireet ja milloin. Ilonan takimmaisen nisän vierestä löytyi myös pahkura, joko tulehtunut imusolmuke tms tai kasvain. Seuraamme muuttuuko se, ja tänään näyttääkin, että se on pienentynyt.
Onni oli taas pätevänä agikentällä. Tokoharjoittelua on tehty kotosalla, tällä viikolla onkin viimeinen ohjattu harjoitus, saapa nähdä missä porukassa jatkamme harjoittelua vai jääkö toko talveksi omatoimisuuden varaan.
Onnin siskon Seitan lonkat on kuvattu tuloksella A/A ja kyynärät 0/0, hienoa! Seitalle on luvassa pentuja loppuvuodesta :)
Ilonan siskot Iita ja Siiri ovat jo esiintyneet KAER-kokeessa tuloksilla NUO3 ja NUO2, onnea! Koekertomukset löytyvät koirien omilta sivuilta.
Muitakin uusia tuulia on tulossa, mutta niistä lisää myöhemmin :)

1 kommentti:

Anna-Maija kirjoitti...

Oi, jospa se Ilonan vointi siitä tulisi paremmaksi!