tiistai 19. elokuuta 2014

Kuvia kesän reissuilta

Kesä alkaa olla lopuillaan ja lähestyvä syksy tuntuu taas mukavalta. Tervetuloa viileämmät kelit, pimenevät illat ja metsästyskausi!
Tässä kuvia kesälomareissuilta Pohjois-Karjalasta ja Inarinjärveltä.
Ensin kesämökiltä, jossa oltiin koko porukalla. Oli kova helle, joten koirien päivät muodostuivat vain pienistä kävelyistä aamulla ja illalla, uimisesta sekä pötköttelystä varjossa tai viileässä mökissä.



Toinen reissu tehtiin Lappiin. Kävimme Inarinjärvellä mökkeilemässä ja sinne otimme mukaan vain Onnin ja Myyn. Ilonalle ja Jadelle järjestyi hoitopaikka kasvattajiensa luota. Kiitos heille! Mökille ajettiin veneellä, eikä kyytiin olisi mahtunut koko porukka. Onni ja Myy osasivat olla nätisti koko puolituntia kestävän venematkan. Mökillä saaressa Onnikin sai välillä olla irti ja nauttikin siitä täysin rinnoin. Se löysikin jonkin pienpedon, jota ajoi haukkuen. Se pakeni kivenkoloon ja sinnekin sitä piti haukkua paukuttaa. Onni ei olisi millään halunnut tulla tilanteesta pois. Inarinjärven maisema on kyllä karun kaunista ja vesi niin kirkasta. Veden lämpötila taisi olla noin 17 astetta, mukavasti virkisti kun sinne pulahti :)

Ei kommentteja: