lauantai 6. helmikuuta 2010

Enon ryhmis 6.2.2010

Tänään käytiin Onnin kanssa Enon ryhmiksessä. Tuomarina oli Sakari Poti. Meillä meni mukavasti: tuloksena JUN ERI1. Minä jännitin miten Onni suhtautuu Potin melko vauhdikkaaseen tapaan käytellä mittakeppiä, mutta ei ukko sitä tainnu pahemmin huomata, kun nenän edessä oli herkullinen nakkipala! Junnuluokassa oli kolme koiraa ja kaksi muuta saivat EH:n. PU-kehässä meidät lähetettiin iloisesti kotiin turkkia kasvattamaan :) Rotunsa paras oli Onnin kasvattajien vetsku-uros Hiekkaniemen Yömyyrä alias Miska, joka päihitti kaikki nuoremmat kirkkaasti, onnea siitä! Staalon Usvapeikko valioitui, onnea Tiinalle!

Onnin arvostelu:
Tummanharmaa (!!!) ruskein merkein. Mittasuhteiltaan erinomainen. Keskikokoinen, komea pää. Stoppi selvästi näkyvissä. Erinomainen runko & raajarakenne, oikea-asentoinen häntä. Jo melko hyvä turkki. Suorat hyvät liikkeet, pirteä luonne.

Miehikkälän ryhmiksessä tänään Onnin isä Turnukan Väinö-Vesseli oli ollut hienosti ROP ja RYP-4, ja velipuoli T. Dumle valioitui, onnea Ninalle menestyksestä!

2 kommenttia:

Anna-Maija kirjoitti...

Vautsi, Onnilla upea arvostelu!

Ruska kirjoitti...

Onnea hienosta arvostelusta "harmaa" Onni -veliseni! Serti vielä antaa odottaa itseään, mutta kyllä sinä hienona koirana ehdit niitä vielä nappaamaan!