maanantai 27. huhtikuuta 2009

Ompun ja Sintin kuulumisia taas


Elämä meillä on jollain lailla vakiintunut. Ollaan taas totuttu siihen, että talossa on pikku-pentu, joka pissaa sisälle ja herättää ennen kukonlaulua. Kaverukset ovat olleet jo kaksistaan kotona työpäivän ajan. Asensimme keittiöön valvontakameran, jonka kuvaa voimme seurata netin kautta. Mukava on ollut huomata, että koirat alkavat nukkumaan suht pian kun olemme lähteneet ja nukkuvatkin sikeästi puolille päivin. Ilona boxissaan ja Onni vaihdelleen paikkaa eteisen ja keittiön välillä. Iltapäivästä Ilona touhuilee enemmän, ehkä houkuttelee Onninkin painimaan välillä, mutta nukkuu edelleen tunninkin pätkiä. Onni ei liiemmin eväänsä hetkauta päivän aikana :) Onneksi lumet ovat nyt sulaneet ja kunhan routa hellittää pääsemme rakentamaan tarhan ja kopit koirille. Koiran elämä onkin nyt ihanaa, kun lumen alta on paljastunut pehmenneitä keppejä sekä kilokaupalla pupun papanoita, joilla kelpaa herkutella aina tilaisuuden tullen!

Ilonakin on pikkuhiljaa kasvanut. Tyttösen painoa onkin seurattu huolella, sillä Ilona eli "Sintti" laihtui selvästi johtuen joistakin sisäloisista. Onneksi hoksattiin antaa matokuuri ajoissa eikä Sintin yleiskunto ehtinyt huonota, tyttö oli pirteä oma itsensä koko ajan.

Löysimme mukavia ulkoilureittejä täältä Tyrnävältä. Hiekkakuoppia ja kangasmetsää. Nappasimme muutaman kuvankin sieltä viime viikonloppuna, ks. kuvagalleria.

1 kommentti:

Anna-Maija kirjoitti...

Tervehdys vauhtikaksikolle! Kyllä kaveruksilla näyttää riittävän touhua. Teillä on siellä upeita kangasmaastoja, joissa on hyvä temmeltää.
Nähdään parin päivän päästä!
Anna-Maija