tiistai 6. toukokuuta 2014

Kevättä

Jaahas, edellinen päivitys näyttää olevan joululta, joten aktivoidutaanpas nyt. Oikeita Uutisia onkin tulossa, mutta kerrataanpa nyt tässä lyhyesti kulunutta alkuvuotta.

Lunta ja pakkasta ei tänä talvena kovin paljoa ollut, potkurilenkit jäivät vähiin, kun tiet olivat niin liukkaat jatkuvasti, ettei niihin karvatassut saaneet otetta. Seisojat kävivät vain pari kertaa isännän kanssa hiihtolenkillä. Tilanne on korjaantunut kivasti nyt keväällä, kun isäntä osti uuden maastopyörän ja on innokkaasti pyöräillyt seisojien kanssa.
Onni kasvatti oikein kunnon turkin, johtuen vuosi sitten tehdystä kastraatiosta. Nyt keväällä piti leikata pitkät pöksy- ja mahanaluskarvat pois, kun keräsivät niin kovasti rapaa ja roskia.

Maaliskuussa tehtiin Onnin kanssa reissu Pohjois-Karjalaan. Matkustettiin ensin pari tuntia junalla. Se olikin Onnille ensimmäinen junareissu. Lemmikkivaunussa ei ollut muita matkustajia. Aluksi Onni pelotti junan äänet ja keikunta, mutta nopeasti se rauhoittui ja nukkuikin suurimman osan matkasta viereisellä penkillä. Konduktööri lupasi, että koira saa nousta penkeille, nostavathan ihmismatkustajatkin usein likaiset kenkänsä vastapäiselle penkille jne.

Samalla reissulla kävimme Nurmeksessa Lappalaiskoirat ry:n keväterkkarissa ihastelemassa koiria. Tässä Paulan ottamat kuvat Onnista näyttelyalueella:

Onni jäikin sitten pariksi viikoksi Lieksaan vanhempieni kaveriksi. Loppulauman kanssa tulimme sitten sinne pääsiäisen viettoon. Koirat saivat seuraa siskoni Puntti-tollerista:

Reissuun kuului myös pientä retkeilyä. Onni oli mielissään kun löysi vielä lunta missä pyöriä :)

Vappuna kävimme mökkeilemässä Kuusamossa, jossa koirat pääsivät vielä nauttimaan lumesta ja pienestä pakkasestakin. Laitetaanpa tähän loppuun vielä sekalaisia kuvia:

Ei kommentteja: