keskiviikko 20. lokakuuta 2010

Pekua ja muita kuulumisia

Ilona voi hyvin ja porskuttaa kovasti eteenpäin! Turkki on parantunut huomattavasti ja virtaa riittää. Metsässä ja pellolla on päässyt juoksemaan ja haku onkin ollut hyvää koko ajan. Harmi vaan kun lintuja ei ole löytynyt. Vaikka koira voi nyt hyvin, on meillä omistajilla silti joka aamu pelko persiessä ovatko oireet tulleet takaisin. No, täytyy olla optimisti ja uskoa, että hyvin tytölle käy! Noin kaksi viikkoa on kulunut lääkkeiden lopettamisesta.

Onni-höppänä esitti eilen parastaan agi-treeneissä. Oli hienosti kuulolla ja teki kaiken niin kuin pitikin! Sitä edellinen kerta olikin sitten sieltä toisesta ääripäästä… koira karkaili ja haukkui kaikkea mikä liikkui tai ei liikkunut… No, oma vika kun otin sen lähes suoraan autosta kentälle, ilman minkäänlaista lenkkeilyä, missä purkaa suurin osa energiasta. Eilen kävelin sisukkaasti sen kanssa viimassa ja sateessa ennen treenejä, kyllä kannatti! Landehaukkujen möllitokokurssi peruuntui, mutta ei hätää, ei harmita, sillä meidän omalla yhdistyksellä on sen verran mielenkiintoiset suunnitelmat talven tokojen varalle.

Jossain edellisessä viestissä vihjailinkin uusista tuulista tulevaisuudessa. Nyt voin selventää sen verran, että meille tulee uusi laumanjäsen. Haemme pennun kotiin viikonloppuna Sasarnon kennelistä Oitista. Kävimme katsomassa pentuja niiden ollessa 5 viikon iässä ja silloin kaikki nartut olivat tasaisia ulkonäöltään ja luenteeltaan. Nyt luovutusiän lähestyessä erojakin on alkanut löytyä ja meillä on tällä hetkellä mahdollisuus valita omamme kahdesta narttupennusta: toinen on söpönassu, vilkas touhutiina ja toinen tasaisempi, rauhallinen ja niukkakarvaisempi tyylikäs koiranalku.

Tässä videota pennuista 6vk 4pv ikäisinä. Voi tuota vauhdin määrää!

PS. Äipälle ja iskälle tiedoksi, että tuo otsikon Peku tarkoittaa siis pentukuumetta :)

3 kommenttia:

wind-up toy kirjoitti...

Peukut Ilonalle ja onnittelut tulevasta perheenlisäyksestä! :) Ja hienon hieno ja taitava Onni. Voi kun mekin päästäisiin agiliitelemään..

quu kirjoitti...

Ei saa näyttää tuollaisia videoita, sillä täälläkin pentukuumetta on kovasti ilmassa. ;)

Kovasti rapsutuksia Onnille ja Ilonalle. :)

Seija ja Ruska kirjoitti...

Siitä se lauma sitten lähtee kasvamaan! Ihania palleroisia. Toivottavasti Ilona pysyy kunnossa. Olen joka ilta käynyt lukemassa blogianne nähdäkseni jotain viestiä Ilonan voinnista. Pidetään peukkuja.
Meillä Ruskakin on aloittanut lintukoiran uran ja kantaa lintuja sisälle jopa öisin! Kotiinkanto pelaa. Hyvää jatkoa teille ja suurelle pesueellenne, rapsutuksia kaikille koirille ja Onnille suukkoja siskolta.