sunnuntai 10. tammikuuta 2010

Kajaanin kv-näyttely

Tänään kävimme näyttäytymässä Kajaanissa. Mukava päivä olikin. Ilona debytoi näyttelyssä tuloksella JUN EH2, mihin minä olen tosi tyytyväinen! Harmittaa vaan kun molempien koirien kehät olivat päällekäin, enkä nähnyt Ilonaa ja Juhaa kehässä, mutta agentit kertoivat esiintymisen menneen ihan hyvin, mitä nyt vähän ilosta pomppimiseksi oli juokseminen välillä mennyt ;) Tästä on hyvä jatkaa, on mielenkiintoista viedä Ilona joskus kokeneen kotimaisen tuomarin arvosteltavaksi. Tänään tuomari-täti tuli Latviasta.

Onskuponskulla meni hienosti. Tulos JUN ERI1 VARASERT ja VSP-JUNIORI. Mieltä lämmittää Onnin hyvä käytös kehässä arvostelun aikana ja se, että arvostelu tuli Marja Talvitieltä, joka on kokenut tuomari ja rodun spesialisti (tätä nykyä taas rotujärjestön puheenjohtajana). Suomenlapinkoirien ROP oli Lecibsin Macce, joka voitti vielä vitosryhmän ja oli lopulta BIS-4!! Aikas harvinainen saavutus lapinkoiralta kansainvälisessä näyttelyssä. VSP (ja ROP-JUNIORI) oli kaunis Dagolas Naavanuttu. Komistus Staalon Åregano sai sertin, onnea siitä! Onnin sisko Seita sai NUO EH, kiitos Ilmasteille seurasta, oli kiva jutustella! Nähtiin näyttelyssä myös paljon muita tuttuja.

Tässä meidän turrejen arvostelut:

Ilona: tuomari Rita Kadike-Skadina, Latvia
Elegant female, enough condition, feminine head, correct topline. Should be better angulated front, enough in behind. Too short upperarm. Movement needs better balance.

Onni: tuomari Marja Talvitie
Tyypiltään erinomainen. Riittävät takakulmaukset. Edestä hieman niukasti kulmautunut. Erinomainen karvanlaatu. Tyypilliset liikkeet. Hyvä pää & silmät. Otsapenger voisi olla hieman voimakkaampi. Hyvä ylälinja.

Tiistaina minä ja Onni aloitetaan agilityn alkeiskurssi, vähänkö mukavaa, jännittää jo nyt!

3 kommenttia:

Anna-Maija kirjoitti...

Hieno arvostelu Onnilla, onnea vielä tätäkin kautta!
Mukavaa agility-harrastusta!

Terkuin
Kasvis

quu kirjoitti...

Onnittelut :) Hieno Onni ja Ilona! Nähdäänpä sitten lauantaina :)

T. Päivi & Jekku

Petra kirjoitti...

Isot onnittelut! :D